Kontax is a global press release service.


I disponueshëm në më shumë se 160 shtete dhe në gjuhët e tyre përkatëse, Kontax mundëson klientët e korporatave dhe ata institucionalë në çdo shtet që të publikojnë një numër të pakufi të botimeve të shtypit multimediale në gjuhën e zgjedhur prej tyre, dhe të marrin përkthime profesionale të botimeve të tyre të shtypit në çdo gjuhë tjetër.


PublishPublish       TranslateTranslate
DistributeDistribute       TrackTrack
Regjistrohu

Kontakt

Albania

LTA

Zona Industriale A4, Janine p.n. Veternik, 10 000 Prishtina
10 000 - Prishtina
00381 38 602 130
www.lta-ks.com

Macedonia

Zen Translations

Dame Gruev 82
6000 - Ohrid
+389 46 611 151
www.zen.com.mk