Dostupni prijevodi DA EN FR HR HU MD PT RO RU 
[ Natrag ]

Marketing

Tvrtka The McOnie Agency sklopila je partnerstvo s Kontaxom kako bi stvorila potpuno globalni servis za prevođenje i distribuciju objava za medije

Datum priopćenja | 2016-05-13

The McOnie Agency, agencija iz Ujedinjenog Kraljevstva specijalizirana za odnose s poslovnom javnošću (B2B), sklopila je partnerstvo s Kontaxom, globalnim servisom za objavljivanje, prevođenje i distribuciju s uredima u 160 zemalja.

Tvrtka The McOnie Agency sklopila je partnerstvo s Kontaxom kako bi stvorila potpuno globalni servis za prevođenje i distribuciju objava za medije

Kontaktne informacije

Organizacija Inttranews
Uredski broj telefona+33 (0)2 35 59 97 70
Grad Bihorel (Francuska)
The translation of this press release has been sponsored by HTT SA

Tvrtka CIKLOPEA posluje kao specijalizirani vanjski (outsourcing) jezicni partner, koji za svoje klijente pruža kompletnu jezicnu uslugu i podršku. Usluge iz CIKLOPEA portfelja podijeljene su u cetiri osnovne skupine usluga: prevoditeljske usluge, tumacenje, lokalizacija i konzalting. Za više informacija posjetite web-mjesto: www.ciklopea.com

U svakoj državi čak i mali brandovi imaju proizvode i usluge koje žele staviti na inozemno tržište. Problem leži u brzom pronalasku pouzdanih partnera za takav pothvat. Kako bi svladala tu prepreku, The McOnie Agency, tvrtka specijalizirana za odnose s poslovnom javnošću (B2B) sa sjedištem u Ujedinjenom Kraljevstvu, sklopila je partnerstvo s Kontaxom, globalnim servisom za prevođenje i distribuciju objava za medije.

Ovo partnerstvo omogućuje tvrtki The McOnie Agency pristup Kontaxovoj platformi za objave za medije koja je dostupna na 67 jezika, platformi za distribuciju objava za medije s bazom podataka od 930.000 uključenih profesionalnih novinara u preko 100 zemalja, koja se neprekidno ažurira, te mreži certificiranih prevoditeljskih tvrtki u 160 zemalja i njihovim poslovnim kontaktima.

Za Sarah McOnie, osnivačicu istoimene agencije, „Svijet je maleno mjesto, ali da biste doista komunicirali na svjetskoj razini, morate surađivati sa stručnjacima koji djeluju u državama na koje naši klijenti žele da se usmjerimo. Kontax nam omogućuje da poruke svojih klijenata prenesemo u točno određene države i odgovarajućim novinarima i da pritom budemo sigurni da će prijevodi biti kvalitetni.”
Malcolm Duff, osnivač i izvršni direktor Kontaxa, kaže sljedeće: „Sretni smo što je agencija The McOnie Agency odlučila upotrebljavati Kontaxove usluge. Kvaliteta naših usluga dokazana je priopćenjem za medije Organizacije za podizanje svijesti o bolestima uzrokovanima azbestom (Asbestos Disease Awareness Organization, ADAO) koje smo preveli na 23 jezika u sklopu globalne kampanje koju je agencija vodila u travnju 2016. g.

Oduvijek smo usmjereni na kvalitetu ljudskih resursa pa svi naši voditelji projekata prevođenja imaju ISO 9001 ili ekvivalentan certifikat. No jednako je važna i fleksibilnost: uz Kontax, agencije za objave za medije mogu upotrebljavati usluge svojih postojećih prevoditeljskih tvrtki partnera ili naših pružatelja jezičnih usluga.

Novinare ne možete zainteresirati drugorazrednim sadržajima. Uredničko iskustvo PR agencije kao što je The McOnie Agency u spoju s Kontaxovim prevoditeljskim sposobnostima i uslugom ciljane distribucije jamči nacionalni i međunarodni interes medija.”

O tvrtki The McOnie Agency
The McOnie Agency specijalizirana je konzultantska tvrtka za odnose s poslovnom javnošću (B2B) koja surađuje s poduzećima u području industrije, naprednih tehnologija i proizvodnje već više od 25 godina. Specijalističko znanje i iskustvo ove agencije obuhvaća zaštitu, zdravlje na radu, sigurnost, postrojenja i hitne službe. Agencija predstavlja neke od vodećih poduzeća u tim sektorima. Agencija im pruža podršku putem kampanja za objavu priopćenja za medije koje se temelje na dobrom poznavanju industrije, zatim integriranih kampanja koje uključuju sve komunikacijske kanale, tradicionalne i društvene, te putem programa krizne komunikacije i uključivanja javnih poslova.

www.mconieagency.com

O Kontaxu
Kontax je web-mjesto za prevođenje i distribuciju objava za medije dostupno na 67 jezika, iza kojega stoji mreža od 92 prevoditeljske tvrtke s ISO 9001 ili ekvivalentnim certifikatom, s uredima u 160 zemalja. Ono uključuje platformu za distribuciju objava za medije koja sadrži bazu podataka s oko 930.000 uključenih profesionalnih novinara u više od 100 zemalja. Zahvaljujući tome, objave za medije mogu se precizno usmjeravati kako bi bile što prisutnije u tradicionalnim i društvenim medijima.
Svi ovi resursi omogućuju agencijama za objave za medije da prevode i distribuiraju objave za svoje klijente na svim glavnim jezicima i državama diljem svijeta u svrhu istinske globalne komunikacije.

www.kontax.com


Kontakt

Organizacija The McOnie Agency
Prezime McOnie
Ime Sarah
Uloga Managing Director
Uredski broj telefona 01483414751
URL http://www.mconieagency.com


###
PDF   print      Share

Share

Find this press release interesting? Then share it!

Enter your email address to receive the press release and share it with the members of your network!

  

Kontax does not sell or share your personal data with third parties in any form or by any means.

  Inttranews   

0 Comment(s)   Write a comment