Tilgængelige oversættelser: DA EN FR HR HU MD PT RO RU 
Tilbage

Marketing

The McOnie Agency indgår partnerskab med Kontax for at levere en ægte global PR-oversættelses- og distributionstjeneste

Udgivelsesdato | 2016-05-16

The McOnie Agency, som er B2B PR-specialister, der har hjemme i Storbritannien, har indgået et partnerskab med Kontax, en ægte global PR-oversættelses- og distributionstjeneste med kontorer i 160 lande i alt.

The McOnie Agency indgår partnerskab med Kontax for at levere en ægte global PR-oversættelses- og distributionstjeneste

Kontaktoplysninger

Organisation Inttranews
Firmatelefonnummer+33 (0)2 35 59 97 70
By Bihorel (Frankrig)
The translation of this press release has been sponsored by HTT SA

Thomas Wagner Nielsen er freelance oversætter i Danmark. Han leverer oversættelser fra engelsk til dansk, med dansk som modersmål. Se specialer og yderligere oplysninger her: www.proz.com/translator/1829021

I ethvert land er der selv små mærker, som har produkter og tjenester, som de gerne vil markedsføre i udlandet. Det svære ligger i hurtigt at finde pålidelige partnere til at gøre det. For at løse dette problem, har The McOnie Agency, som er B2B PR-specialister, der har hjemme i Storbritannien, indgået et partnerskab med Kontax, en ægte global PR-oversættelses- og distributionstjeneste.

Partnerskabet giver The McOnie Agency adgang til Kontax PR-offentliggørelsesplatformen, som er tilgængelig på 67 sprog, en PR-distributionsplatform med en konstant opdateret database, som indeholder cirka 930.000 tilmeldte professionelle journalister i over 100 lande, et netværk af certificerede oversættelsesvirksomheder i 160 lande - og deres forretningsforbindelser.

For Sarah McOnie, grundlæggeren af bureauet med samme navn, gælder det, at "verden er lille, men for virkeligt at kunne kommunikere på verdensplan, er vi nødt til at arbejde sammen med fagfolk, som har hjemme i de lande, som vores kunder vil have os til at fokusere på. Sammen med Kontax kan vi bringe vores kunders budskaber ud til specifikke lande, være sikre på at få oversættelser af høj kvalitet og fokusere på de relevante journalister."

For Malcolm Duff, grundlægger af og administrerende direktør for Kontax, gælder det, at "vi er glade for, at The McOnie Agency har valgt at bruge Kontax. Kvaliteten af vores ydelser blev bevist med den pressemeddelelse, som vi oversatte til 23 sprog for Asbestos Disease Awareness Organization (ADAO) som en del af en verdensomspændende kampagne, som blev styret af bureauet i april 2016.

Vi har altid haft fokus på kvaliteten af de menneskelige ressourcer, hvilket er grunden til, at alle vores oversættelsesledere har ISO 9001 eller tilsvarende certificering. Men fleksibilitet er lige så afgørende: Med Kontax kan PR-bureauer enten bruge deres eksisterende oversættelsespartnere eller vores leverandører af sprogtjenester.

Du kan ikke tiltrække journalister med middelmådigt indhold. Den redaktionelle erfaring, som et PR-bureau som The McOnie Agency har, kombineret med Kontax' oversættelsesfærdigheder og en målrettet distributionstjeneste garanterer national og international interesse blandt medierne."

Om The McOnie Agency
The McOnie Agency er en specialiseret B2B PR-rådgivnings- og konsulentvirksomhed, som har hjulpet industrielle, avancerede teknologiske virksomheder og fremstillingsvirksomheder i mere end 25 år. Bureauets specialviden og erfaring omfatter sikkerhed, arbejdsmiljø, faciliteter og beredskabstjenester, og det repræsenterer nogle af de førende virksomheder i disse sektorer. The Agency hjælper dem med PR-kampagner, som bygger på solid branchekendskab; integrerede kampagner, der omfatter alle kommunikationskanaler, både traditionelle og sociale; krisekommunikationsprogrammer og engagement i offentlige anliggender.
www.mconieagency.com

Om Kontax
Kontax er en PR-oversættelses- og distributionshjemmeside, som er tilgængelig på 67 sprog, og som bakkes op af et netværk af 92 oversættelsesvirksomheder med ISO 9001 eller tilsvarende certificering, og med kontorer i 160 lande i alt. Det omfatter en PR-distributionsplatform med en konstant opdateret database, som indeholder cirka 930.000 tilmeldte professionelle journalister i over 100 lande, hvilket giver mulighed for, at pressemeddelelser målrettes præcist for at få maksimal dækning fra de traditionelle og sociale medier.

Sammen giver disse ressourcer PR-bureauer mulighed for, at oversætte og distribuere pressemeddelelser for deres kunder på ethvert større sprog og i ethvert større land i verden, for ægte global kommunikation.
www.kontax.com

Kontakt

Organisation The McOnie Agency
Efternavn McOnie
Fornavn Sarah
Stilling Managing Director
Firmatelefonnummer 01483414751
URL http://www.mconieagency.com


###
PDF   print      Share

Share

Find this press release interesting? Then share it!

Enter your email address to receive the press release and share it with the members of your network!

  

Kontax does not sell or share your personal data with third parties in any form or by any means.

  Inttranews   

0 Kommentar(er)    Skriv en kommentar