Fordítás rendelkezésre áll: DA EN FR HR HU MD PT RO RU 
Vissza

Marketing

Az McOnie Ügynökség partneri kapcsolatot létesített a Kontax-al valóban globális PR fordítási és elosztási szolgáltatás nyújtására

Kiadás napja | 2016-05-16

A McOnie ügynökség, egy brit vállalatközi PR szakértői cég, partneri kapcsolatba lépett a Kontax-al, egy igazán globális PR fordítási és elosztási szolgáltatóval, amelynek összesen 160 országban vannak irodái.

Az McOnie Ügynökség partneri kapcsolatot létesített a Kontax-al valóban globális PR fordítási és elosztási szolgáltatás nyújtására

Kapcsolat

Szervezet Inttranews
Irodai telefonszám+33 (0)2 35 59 97 70
Város Bihorel (Franciaország)
The translation of this press release has been sponsored by HTT SA

Fordította: Simon Péter, hollandiában élo angol-földrajz szakos tanár és angol-holland-magyar nyelvu fordító 25 éves fordítói tapasztalattal. Számos területen rendelkezik szélesköru tapasztalattal, így szinte bármilyen témában magas fokon áll rendelkezésre az Ön közleményeinek fordítására elérheto áron.

Minden országban még a kis márkáknak is vannak olyan termékeik és szolgáltatásaik, amelyeket külföldön szeretnének forgalmazni. A nehézség az, hogyan találjanak ehhez gyorsan megbízható partnereket. A probléma megoldásához a McOnie ügynökség, egy brit vállalatközi PR szakértői cég, partneri kapcsolatba lépett a Kontax-al, egy valóban globális PR fordítási és elosztási szolgáltatóval.

A partnerség a McOnie ügynökség számára hozzáférést biztosít a Kontax 67 nyelven elérhető PR kiadvány-platformjához, amely egy PR forgalmazási platform, amely több, mint 100 országban 930,000 alkalmanként bedolgozó hivatásos újságíró folyamatosan frissített adatbázisával, 160 országban hiteles fordási cégekkel, valamint ezek üzleti kapcsolataival rendelkezik.

Sarah McOnie, a névrokon cég alapítója szerint "A világ kis hely, de hogy valóban világszerte kommunikálhassunk, olyan szakemberekkel kell dolgoznunk, akik azokban az országokban dolgoznak, amelyeket ügyfeleink meg kívánnak célozni. A Kontax lehetővé teszi számunkra, hogy ügyfeleink mondanivalóját a meghatározott országokba biztosan magas színvonalú fordításban az érintett újságírókhoz eljuttassuk."

Malcolm Duff, a Kontax alapítója és vezérigazgatója véleménye, hogy "Örülünk, hogy a McOnie Ügynökség úgy döntött, hogy használja a Kontax-ot. Szolgáltatásunk minőségét bizonyítja az a sajtóközlemény, amelyet 23 nyelvre lefordítottunk az Azbeszt Által Okozott Betegségeket Tudatosító Szervezet (ADAO) számára egy, az ügynökség által 2016. áprilisában szervezett világméretű kampány részeként.

A hangsúlyt mindig az emberi erőforrások minőségére helyezzük, ezért minden fordítási vezetőnk ISO 9001 vagy azzal egyenértékű tanúsítvánnyal rendelkezik. De ugyanilyen fontos a rugalmasság: a PR ügynökségek a Kontax-szal együttműködve akár meglévő fordító partnereikkel, akár a mi fordítási szolgáltatóinkkal dolgozhatnak.

Nem lehet újságírók figyelmét másodrendű tartalommal felkelteni. Olyan PR-ügynökség, mint a McOnie Ügynökség szerkesztői tapasztalatának és a Kontax fordítási készségeinek és célzott elosztási szolgáltatásának együttműködése garantálja a hazai és nemzetközi média-érdeklődést.

A McOnie Ügynökségről röviden
A McOnie Ügynökség a vállalatközi PR tanácsadás specialistája, amely már több mint 25 éve szolgál ipari, magasan fejlett technológiai és gyártó vállalatokat. Az Ügynökség szaktudása és tapasztalata átfogja a biztonság, a munkahelyi egészségvédelem, az üzembiztonság, az eszközök és vészhelyzeti szolgáltatások területét és az ágazat vezető üzleteinek jelentős részét képviseli. Ezeket az Ügynökség szilárd iparági tudáson alapuló PR-kampányokkal, olyan integrált kampányokkal, amelyek minden hagyományos és szociális kommunikációs csatornát magukban foglalnak, valamint vészhelyzeti kommunikációs programokkal és a közügyekben való részvétellel támogatja.
www.mconieagency.com

A Kontaxról
Kontax egy 67 nyelven elérhető PR fordítási és elosztási honlap, amely mögött egy 92 ISO 9001 vagy azzal egyenértékű tanúsítvánnyal rendelkező fordítóirodából álló hálózat áll és összesen 160 országban rendelkezik irodákkal. Ez magában foglal egy PR forgalmazási platformot, amely több, mint 100 országban 930,000 alkalmanként bedolgozó hivatásos újságíró folyamatosan frissített adatbázisával rendelkezik, így sajtókiadványainak pontosan célzott maximális lefedettséget biztosít a hagyományos és a közösségi médiában.

Ezek együttesen lehetővé teszik a PR ügynökségek számára, hogy sajtóközleményeiket, valóban világméretű kommunikációt létrehozva, világviszonylatban minden jelentős nyelvre és ország számára lefordítsák és terítsék.
www.kontax.com


Kapcsolat

Szervezet The McOnie Agency
Vezetéknév McOnie
Keresztnév Sarah
Beosztás Managing Director
Irodai telefonszám 01483414751
URL http://www.mconieagency.com


###
PDF   print      Megoszt

Megoszt

Érdekesnek találja ezt a sajtóközleményt? Akkor ossza meg!

Adja meg e-mail címét, hogy megkapja a sajtóközleményt, és ossza meg hálózatának tagjaival!

  

A Kontax semmilyen formában vagy módon nem osztja meg az Ön személyes adatait harmadik személyekkel.

  Inttranews   

0 Comment(s)   Write a comment