Traduceri disponibile: DA EN FR HR HU MD PT RO RU 
[ Înapoi ]

Marketing

Agenția McOnie devine parteneră Kontax, în vederea efectuării serviciilor globale autentice de traducere și distribuție a comunicatelor de presă

Data de lansare | 2016-05-16

Agenția McOnie, o specialistă a afacerilor dintre companii, în domeniul relațiilor publice, având sediul în Marea Britanie, a încheiat un parteneriat cu Kontax, rețeaua serviciilor globale autentice de traducere și distribuție a comunicatelor de presă, având birouri în peste 160 de țări.

Agenția McOnie devine parteneră Kontax, în vederea efectuării serviciilor globale autentice de traducere și distribuție a comunicatelor de presă

Date de contact

Organizatia Inttranews
Nr. de telefon la birou+33 (0)2 35 59 97 70
Orasul Bihorel (Franţa)
Traducerea acestui comunicat de presă a fost finanţată de HTT SA

Tradus de către Monia Giorgioni. Având o experiență de peste cinci ani în domeniul traducerilor, în calitate de Traducător Autorizat de către Ministerul Justiției, în urma extinderii arealului profesional înspre servicii precum dublaj voce, actorie voce, subtitrări și transcrieri, garantez succesul, calitatea și eficiența proiectelor întreprinse. Aștept cu nerăbdare să răspund provocărilor dumneavoastră profesionale!

În fiecare țară, chiar și întreprinderile mici dețin produse și servicii pe care ar dori să le comercializeze în străinătate. Dificultatea constă în identificarea rapidă a partenerilor de încredere orientați înspre atingerea acestui obiectiv. În vederea depășirii acestei situații, Agenția McOnie, o specialistă a afacerilor dintre companii, în domeniul relațiilor publice, având sediul în Marea Britanie, s-a alăturat rețelei globale a serviciilor autentice de traducere și distribuție a comunicatelor de presă, Kontax.

Parteneriatul garantează Agenției McOnie accesul la platforma Kontax de publicare a comunicatelor de presă, disponibilă în 67 de limbi, o platformă de distribuție a comunicatelor de presă, prezentând o bază de date actualizată în mod constant, a celor aproximativ 930,000 jurnaliști profesioniști selecționați, în prealabil, din peste 100 de țări, o rețea de companii autorizate de traduceri din 160 de țări – și contactele lor de afaceri.

Pentru Sarah McOnie, fondatoarea agenției cu același nume, “Lumea este mică, însă pentru a comunica cu adevărat la nivel mondial trebuie să lucrăm cu profesioniști aflați în țările pe care clienții noștri doresc ca noi să le vizăm ca obiectiv. Kontax ne permite să transmitem mesajele clienților noștri diferitelor țări, să ne asigurăm de beneficierea de servicii de traducere de înaltă calitate și de selectarea jurnaliștilor relevanți.”

Pentru Malcolm Duff, fondatorul și directorul executiv Kontax, “Suntem încântați de faptul că Agenția McOnie a optat pentru utilizarea serviciilor Kontax. Calitatea serviciilor noastre a fost dovedită odată cu publicarea comunicatului de presă care a fost tradus în 23 de limbi, referitor la Organizația privind Conștientizarea Efectelor Devastatoare asupra Sănătății ale Azbestului (ADAO - Asbestos Disease Awareness Organization), ca parte integrantă a unei campanii mondiale conduse de către agenția noastră, în aprilie 2016.

Atenția noastră a fost întotdeauna concentrată asupra calității resurselor umane, motiv pentru care toți managerii noștri din cadrul departamentului de traducere sunt certificați conform standardului ISO 9001 sau dețin o certificare echivalentă. Însă flexibilitatea este la fel de importantă: alături de Kontax, agențiile de PR pot apela fie la partenerii lor de traducere existenți, fie la Furnizorii noștri de Servicii Lingvistice.

Jurnaliștii nu pot fi atrași de un conținut de mâna a doua. Experiența editorială a unei agenții de PR, cum ar fi Agenția McOnie, combinată cu abilitățile de traducere ale profesioniștilor Kontax și un serviciu selectiv de distribuție, garantează captarea interesului național și internațional al mass-media.”

Descrierea Agenției McOnie
Agenția McOnie reprezintă o Agenție de consultanță de specialitate în domeniul relațiilor publice și afacerilor dintre companii, deservind întreprinderile industriale, tehnologice și de producție avansate, timp de peste 25 de ani. Cunoștințele și experiența de specialitate ale Agenției garantează siguranța, sănătatea la locul de muncă, securitatea, acoperirea facilităților și serviciilor de urgență, reprezentând unele dintre cele mai importante întreprinderi din cadrul acestor sectoare. Agenția susține afacerile acestora prin intermediul campaniilor de PR întemeiate pe cunoștințe solide din domeniul industriei; campaniilor integrate care incorporează toate canalele de comunicare, atât pe cele tradiționale, cât și pe cele sociale; programelor de comunicare a situațiilor de criză și angajamentului în cadrul afacerilor publice.
www.mconieagency.com

Descrierea Kontax
Kontax este un site web de traducere și distribuție a comunicatelor de presă, disponibil în 67 de limbi străine, susținut de o rețea de 92 de companii de traducere, certificate conform standardului ISO 9001 sau deținând o certificare echivalentă și având sedii în peste 160 de țări. Acesta include o platformă de distribuție de PR, prezentând o bază de date actualizată în mod constant, a celor aproximativ 930,000 jurnaliști profesioniști selecționați, în prealabil, din peste 100 de țări, permițând comunicatelor de presă să fie urmărite cu precizie, în vederea acoperirii unui număr maxim de subiecte, de către mass-media tradițională și socială.

Împreună, aceste resurse permit agențiilor de PR să traducă și să distribuie comunicatele de presă clienților lor, în cele mai răspândite limbi și țări din întreaga lume, în vederea asigurării unei comunicări globale autentice.
www.kontax.com


Contact

Organizatia The McOnie Agency
Numele  McOnie
Prenumele Sarah
Pozitia Managing Director
Nr. de telefon la birou 01483414751
URL http://www.mconieagency.com


###
PDF   print      Share

Share

Find this press release interesting? Then share it!

Enter your email address to receive the press release and share it with the members of your network!

  

Kontax does not sell or share your personal data with third parties in any form or by any means.

  Inttranews   

0 Comment(s)   Write a comment